Noticias

Ultimas noticias

A evitar el 9 de 9 oriolà

LA NOSTRA PRÈVIA 🖌

8, sí 8 jornades són les que porta l´Orihuela C.F. guanyant ininterrompudament, tot l´any 2019, la qual cosa li ha servit per a situar-se en la primera posició de la taula del G-VI de 3a Divisió amb 5 punts d’avantatge respecte al C.F. La Nucia (2n) i 6 més que l´At. Saguntino (3r), deixant ja a 9 al C.D. Olímpic (4t) i a la barbaritat de 15 al C.D. Eldense (5é). Amb el bitllet per al play-off d’ascens molt prop de ser una realitat, encara que les matemàtiques diguen el contrari, el líder se centrarà en breu en la lluita pel títol de campió que assegura afrontar el camí més curt per a ser conjunt de Segona Divisió B la pròxima campanya. El Silla C.F. tractarà d’impedir que l’equip que dirigeix Miguel Angel Villafaina sume el 9 de 9, malgrat no estar en el seu millor moment quant a resultats amb 5 setmanes sense véncer (l’última vegada va ser el 20 de gener contra l´U.D. Rayo Ibense). Les sensacions futbolístiques són bones i els duels realitzats pels blanquets davant el C.D. Eldense i l´At. Saguntino així ho corroboren, però immersos en el denominat ‘Tourmalet’ del calendari, enfrontant-se a les plantilles més potents de la categoria, els homes d´Edu Revert no han de confiar-se per la seua aparent còmoda situació en la classificació on a l’espera de jugar aquest diumenge en Los Arcos oriolà i rendir visita el cap de setmana següent al C.F. La Nucia, els sillers mantenen sobre la zona de descens un marge de 6 unitats. Revert arrossega les baixes de Verdú, Thiago i ara, també per lesió, la de Micó, qui es va haver de retirar en l’últim compromís amb l´At. Saguntino; mentre recupera al migcampista Nemesio, una vegada aquest ha complit el partit de sanció, i al defensa central Marcos. L’obsessió de l’entrenador blanquet és que el Silla C.F. accentue, encara més si cap, la línia competitiva que ja ha demostrat enfront dels eldencs i els del Camp de Morverdre i davant d’un adversari que no genera dubtes, ja que ataca i defensa en bloc homogeni sense fissures, caldrà redoblar els esforços i estar molt atents en cada acció que protagonitzen els “escorpiones”

👉 En la primera volta, i amb el Silla C.F. ancorat en el lloc de cuer, els blanquets van empatar en el Morera sense gols amb l´Orihuela C.F.

👉 Jorge Tárraga Lajara, assistit en les bandes per Fernando Padilla García i Emilio Espigares Jiménez són els triats per a dirigir la trobada que se celebrarà aquest diumenge, a les 17:00 🕔 en terres del Segura

🚍 Eixida de l´expedició oficial: 13:15 hores