Noticias

Ultimas noticias

Avanç institucional històric

Ricardo Peris, triat assembleista de la FFCV

El Silla Club de Futbol segueix caminant amb pas ferm com a Entitat i a ulls del món futbolístic valencià resulta una evidència el treball, des de la responsabilitat més absoluta, que es realitza en els últims anys en l’oficina del Vicent Morera en qualsevol punt de vista, ja siga esportiu, social o econòmic, i sobretot gaudint d’una estabilitat com a institució a l’abast de pocs i mai abans coneguda en el nostre entorn. En la nit d’ahir es va produir un fet que permet continuar afermant el projecte esportiu siller i és l’elecció com assembleista de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana del Silla C.F. representat pel nostre President, Ricardo Peris i Garcia, que figurava en el lloc 12 en la llista d´un total de 25 clubs que encapçalava el futur màxim mandatari de la FFCV, Salva Gomar. La victòria tan contundent de Gomar en les eleccions sobre l’altra candidatura que liderava David Albelda per 107 assembleistes a 13 de l’ex futbolista professional, no deixa lloc a dubte del grau d’acceptació del futbol valencià, en les seues tres províncies: València (58-5), Castelló (13-5) i Alacant (36-3), del programa ‘SUMA’ de Salva Gomar i en el qual estava integrat el Silla C.F.

En declaracions als mitjans oficials blanquets, només conèixer-se els resultats oficials per part de la Junta Electoral, baix la supervisió de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, el nostre dirigent i alma mater, Ricardo Peris, ha mostrat la seua satisfacció “perquè després d’una campanya desagradable i equivocada basada en la difamació, les calúmnies i comportaments molt greus, diàriament, cap a una candidatura com la de Salva Gomar i les persones que la componien per part de l’altra, ha vençut el futbol i un grup de “currantes” i de gestió per a l’esport que tant ens apassiona, pel qual treballem i sobretot; ha guanyat un programa que ara es té l’obligació de complir. Allà cadascun amb la seua consciència, els seus actes, les seues paraules i les seues cridades intentant desesperadament coaccionar el sentit del vot i, encara que, el Silla C.F. ha optat pel silenci públic més absolut en tot aquest procés, fa mesos que optarem per açò: silenci, malgrat anar en la llista de clubs, no volem oblidar-nos de tots els directius, jugadors i entrenadors de la nostra zona i comarca de l´Horta Sud que han volgut SUMAR-SE en bloc sense reserves de cap tipus a açò amb nosaltres perquè han vist des d’un principi amb claredat el que hi havia i han apostat per açò”. Molt especialment, Ricardo vol agrair “a la gent del nostre club la mobilització tan especial que ha tingut en aquestes eleccions amb Jaime Gil al capdavant, una persona que va creure sense dubtar en l’elecció de Salva Gomar com a President de la FFCV i sense el qual aquest Silla C.F. no funcionaria minut a minut. Davant la seua il.lusió, jo també vaig voler SUMAR i correspondre-li”. Per a finalitzar, l’empresari siller es compromet “a defensar com assembleista, conjuntament amb la resta, fins a les últimes conseqüències i sobre la base dels objectius que ens hem marcat els interessos del futbol valencià i, per tant, els mateixos pels quals lluitem sempre en el Silla C.F.”, i és que “l’esperit crític que tant ens ha caracteritzat i ens caracteritza mai es perdrà”

 El càrrec de President, el mandat del qual finalitza Ricardo Peris el 30 de juny de 2019 anunciant-nos fa mesos aquest que no es presentarà a la reelecció, no va lligat al d´assembleista de la FFCV

Ha guanyat un programa que ara es té l´obligació de complir

Sense Jaime Gil al capdavant aquest Silla C.F. no funcionaria minut a minut

L´esperit crític que tant ens ha caracteritzat i ens caracteritza mai es perdrà