Noticias

Ultimas noticias

“El futur és vostre!”

Com sol ser tradicional en aquestes dates, el President del Silla C.F., Ricardo Peris, es va dirigir als presents (119 convidats) a la finalització del sopar per a felicitar-los les festes i “animar-vos a aconseguir els objectius proposats, agrair-vos el treball que esteu fent a diari per aquest club i el resultat és la quantitat de gent que som aquesta nit ací”. El màxim dirigent i ‘alma mater’ no va perdre l’ocasió per a recordar-nos “d’on venim, el que érem quan vam entrar en el Silla C.F. i el que som ara mateix, superant qualsevol expectativa com a club que volíem fer créixer, ixa era la idea… i la pròpia població, recuperant la il.lusió pel Silla, i açò s’ha aconseguit gràcies a un grup humà i professional excepcional i el suport social que ens donen a Silla, pel que cal ser conscients de la importància i la responsabilitat que això ens comporta al front d’aquest club, jo ho tinc sempre en ment i no ho oblide”

➡️ “ELS SILLERS HEM DEMOSTRAT DEL QUE SOM CAPAÇOS”

Ricardo Peris es marcà com a meta de la seua presidència la línia ascendent del nombre de representants del Futbol Base amb una aposta forta per augmentar la presència d’alumnes tant competitius com més participatius dins d’un projecte marcadament definit per uns principis i valors futbolístics i més socials, però “amb una política clara: fer del Silla C.F. una Entitat estructurada de futur en el nostre poble amb més de 400 llicències federatives actualment a l’Escola en quant a alumnes es refereix, a part del Futbol Femení des de fa 3 temporades on ja tenim 2 conjunts consolidats i en aquest sopar”, i continuant en aquesta tasca d’anys: “Teniu que començar a mentalitzar-se que hi haurà un Silla C.F. sense Ricardo Peris perquè si alguna cosa hem demostrat els sillers és del que som capaços i ixe treball realitzat amb tant d’orgull no ens ho llevarà mai ningú. Hem complert 90 anys, complirem 91 i quan fem 92… el Silla C.F. ha de seguir i aprofiteu tot el que s’ha aconseguit, el que heu aconseguit vosaltres: EL FUTUR ÉS VOSTRE!” Les manifestacions del President vingueren a confirmar el que ja va anunciar públicament fa uns mesos, i és que a la conclusió d’aquest mandat (30 de juny de 2019 – Temporada 2018/19) no es presentarà a la releecció al capdavant del Silla C.F.

?El discurs de Ricardo Peris va ser interromput en diverses oportunitats pels aplaudiments de la “família”, com va definir el propi dirigent “a la nostra gent, la que viu el Silla C.F. a les bones i a les no tan bones… que les hem passat i patit també. Vosaltres teniu que treure profit i aprenentatge de tot açò pel bé d’un Silla de futur”