Noticias

Ultimas noticias

El Silla, a ESPORT BASE

🎙📻🎧 Esport Base va convidar anit als màxims representants de l’Escola del Silla C.F. a la seua tertúlia del dilluns en la Ràdio 99.9 FM on Ricardo Peris (President), Pedro Nuno Amorim (Director Esportiu) i Iñaki Navarro (Coordinador de Futbol-8 i entrenador del Silla C.F. “B”) van repassar amb Paco Polit i David Ferrís la dolça actualitat del nostre club i molt especialment del seu Futbol Base després d’inscriure’s en global en l’Entitat del Vicent Morera, en la temporada 2018/19, un total de 28 equips federats més 2 conjunts querubins. El creixement que any a any ha vingut experimentat el Silla C.F. i que ha cridat tant l’atenció de tots, no és fruit de la casualitat sinó de 12 anys d’intensa labor dins i fora dels terrenys de joc. La política social que duu a terme, la importància del que representa el Silla Club de Futbol per a la població… tot en aquest PODCAST ⏭https://t.co/qrL6yCOVCX

🗣 Resum de les declaracions dels protagonistes❗️

⏯ Pedro Nuno Amorim: “Això no és resultat d’ara. És un treball de temporades arrere amb Manolo Castaño al capdavant, en les quals s’han fet molt bé les coses, i ens ha portat fins a aquest punt amb un moment que jo definiria com a espectacular amb 450 llicències, inclosos els amaters masculins i el femení. I sense fer captació fora del que és l’àmbit de Silla, amb més del 90% d’alumnes només sillers”

⏯ Iñaki Navarro: “La nostra Escola té una idea clara, que és fonamental en el nostre treball diari; qui vol està i qui no, no està. Tot xiquet o xiqueta de Silla que vol jugar al futbol té un lloc al Silla C.F. Nosaltres no eixim a per jugadors, vénen ells, i cada alumne sap el que significa estar en aquest club amb el tot el que mou en l’actualitat i el grau d’implicació social que existeix” i “efectivament en el F-8 ja es nota molta il.lusió entre els alumnes de les diferents categories per un possible ascens a les «SuperLigas», la qual cosa diu molt i bé de com està fent-ho l’Aleví «A», un grup espectacular i tots blanquets en la seua formació. Respecte al seu paper com a tècnic del Silla C.F. “B”, després d’aconseguir la permanència en Primera amb 4 jornades d’antelació, Navarro va qualificar la Lliga realitzada pels seus jugadors com a “fenomenal en tots els aspectes”

⏯ Ricardo Peris: “A l’Escola i molt especialment en el F-8 mai ens hem marcat objectius esportius ambiciosos, quasi han vingut per si sols, ja que el fonamental en aquestes edats és que els xavals gaudisquen i tinguen l’ocasió de jugar aprenent el que significa ser del Silla C.F. i això a Silla ho hem aconseguit tots perquè açò és una cadena de persones i generacions. Ens nodrim només de Silla i el creixement del club ja s’ha «menjat» les instal.lacions del Poliesportiu, la qual cosa és una demostració de com ha respost la gent”. Amb el primer equip, de 3a Divisió, entrenant des d´aquesta campanya a les 16:00 hores per facilitar obligatòriament les sessions de treball de la resta d’equips, el màxim dirigent i “alma mater”, finalitza aquest exercici mandat amb la seua Junta Directiva i en breu convocarà eleccions a la presidència perquè, qualsevol dels més de 1.100 socis censats, puga presentar la seua candidatura, decisió que va ratificar Ricardo Peris que no farà «renunciant a la reelecció perquè he complit una etapa de 12 anys de la meua vida agafant el club en unes circumstàncies i deixant-lo ara com estem comentant”. A la pregunta insistent de Paco Polit sobre què passarà si no ix alternativa, el President del Silla C.F. va ser clar: «En un club com el nostre amb la massa social que té, els seus més de 1.100 socis hauran de decidir el futur que volen per a aquesta Entitat. Manen ells».

Tant Navarro, Amorim com Peris van coincidir a l’hora d’assenyalar que en la seua opinió «seria un greu error i una gran equivocació que el Silla C.F. perdera l’essència (de la qual tant es va parlar en la tertúlia) que tant ens ha caracteritzat en els últims temps i eixa identificació-comunió existent entre Silla i el seu club de futbol amb 92 anys d’història. Es quedarien sols, buidarien el Morera»