Noticias

Ultimas noticias

Enormes!

PAIPORTA C.F. 1-2 SILLA C.F.

La fòrmula de l’èxit d’aquest Silla C.F. ➡️ CLUB + EQUIP + AFICIÓ ha fet possible que els sillers se n’anaren de Paiporta amb 3️⃣ punts fonamentals abans d’afrontar la corresponent jornada de descans. El Silla C.F. començà a guanyar l’encontre des de l’escalfament amb més d’un centenar d’aficionats blanquets que ocuparen gran part de la graderia de general del Palleter. L’animació del Front Albufera va ser espectacular i el conjunt del Morera va eixir absolutament ficat a un partit que per les característiques del terreny de joc i del rival ja se sabia que anava a ser intens i amb molt de contacte físic. Als 4’ Roberto Civera avançà als nostres en el marcador en resoldre perfectament, i creuant lluny de l’abast del porter, un baló dins de l’àrea local. El 0️⃣-1️⃣ donà molta confiança al Silla C.F. i en la primera part el plantejament tàctic de Ximo Enguix va ser realment de nota anul.lant les idees dels futbolistes d’Alvaro Ortí, tècnic del Paiporta C.F. Capsi estigué prop de fer el segon de la vesprada i Albert evità amb una gran intervenció l’empat de Jordan. Posteriorment, el paiportí Benja no arribà a una pilota centrada per terra des de la dreta i novament el meta siller Albert es tirà a peus de Toni impedint l’1️⃣-1️⃣. Però el perill del Paiporta C.F. era més per voluntat que claretat en el seu futbol ⚽️ donat que el Silla C.F. estava meravellosament situat en defensa amb 3 centrals; Marcos, Onrubia i Camarasa, 2 laterals amb llibertat de recorregut com Capsi i Jordi Carrasco i un mig del camp de treball a destall; Pablo i Pantoja. En el minut 32’ la polèmica arbitral, i els mals pensaments, tornaren a apareixer en els caps blanquets. Penal clar sobre Civera, desplaçat per un adversari evitant d’aquesta manera el remat del davanter, que el col.legiat Pérez Alcocer no va xiular. Bronca dels seguidors, protestes dels jugadors i la banqueta, però res… Descans i 0️⃣-1️⃣

A la represa, Civera va ser substituït per David Verdú i en el 48’ una pena màxima que no mereix cap discussió amb Onrubia com a perjudicat en patir un fort colp i que va materialitzar ‘Màgic’ des dels 1️⃣1️⃣ metres provocà el deliri en la ‘Marea’: 0️⃣-2️⃣. Al Paiporta C.F. ja no li valia altra que llançar-se a l’heròica. I com fer-ho? com millor sap: esfèrics a l’olla buscant a l’espigat Cristian Contreras, les entrades en velocitat de Toni i la tasca sobèrbia de Jordan a la línia de mitjos. Els paiportins han exercit la pressió esperada des d’un inici i la diana de Toni: 1️⃣-2️⃣ (57’) ha tancat en els seus dominis a un Silla segur darrere que ofegava qualsevol intent de Contreras per contactar amb el baló fins el punt d’autoexpulsar-se, en el 89’, el màxim golejador del Paiporta, completament desesperat per Marcos, Onrubia i Camarasa. L’angoixa en l’àrea visitant era constant amb faltes laterals, córners, centrades… i Albert no s’arrugava davant l’oposició dels homens d’Alvaro Ortí. 5 minuts de descompte eterns per als cors blanquets i un esclat d’alegria en la fusió EQUIP I AFICIÓ ha invadit El Palleter amb motiu de la finalització de l’enfrontament ???

Enguix ha utilitzat el següent 1️⃣1️⃣ titular: Albert; Capsi, Marcos, Onrubia, Camarasa, Jordi Carrasco; Pablo, Pantoja; Ubach (Javi Carrasco, 66’), Mauro (Oscar, 75’) i Civera (Verdú, 46’)