Noticias

Ultimas noticias

“Era el dia, sí o sí”

📟🎙 DECLARACIONS |

🗣 Quique Capsi, després de completar una més que notable actuació individual en la victòria del Silla C.F. davant el C.D. Acero, va atendre els micròfons del programa “elcampdefutbol” de Ràdio 4G València, per a valorar aquests “3 punts que ens donen la vida”, ja que “després de tantes jornades sense guanyar ens feien molta falta”. L’ara defensa central per a Revert, va reconéixer que l’entrenador, en la xarrada prèvia a aquest compromís tan important, no es va estendre en excés perquè tots sabien, després de les últimes derrotes i com s’havia situat el Silla C.F. en la classificació del G-VI de 3a Divisió, que solament valia vèncer: “Com ens ha dit el mister, era el dia, sí o sí, i així ho hem afrontat després d’una setmana de treball diferent que ha acabat de la millor manera possible, trencant aquesta mala ratxa i fent un pas cap a la permanència mantenint la porteria a zero, que és alguna cosa que feia temps que no aconseguíem”

🗣 Segons el futbolista siller, una de les claus de l’enfrontament contra el C.D. Acero “ha sigut que no ens ha pogut l’ansietat, malgrat que el gol no es materialitzava. I això, que en la primera part arribàvem però no finalitzàvem, i en la segona igual fins a la jugada de Xavi, Peleteiro i que ha culminat Gámiz”

🗣 Pensant ja en l’exigent desplaçament a Sant Vicent del Raspeig del pròxim dissabte, a partir de les 16:00 hores, Capsi creu que l’equip el prepararà “més alliberat per haver sumat una victòria que tant se’ns resistia sent perfectament conscients que ens espera un rival dur que no renúncia a res i que no perd les posicions de dalt”

✔️ L’entrevista completa a Capsi en aquest enllaç (iVoox) (minut 30) ⏭ https://t.co/zTUjSZCfgx?ssr=true