Noticias

Ultimas noticias

«És moment de demanar perdó i prendre decisions»

   Ricardo Peris, màxim dirigent i alma mater del Silla Club de Futbol, després de ser requerit per alguns mitjans de comunicació en els últims dies ha decidit pronunciar-se 48 hores després de la dolorosa derrota a Elda on el primer equip blanquet va deixar una mala imatge per a valorar l’actualitat esportiva (per primera vegada enguany públicament) amb el negatiu inici de Lliga com a principal tema de conversa entre els socis i els aficionats sillers, en general. En opinió del President: “Compartisc el cabreig de la gent, ja que com va dir el nostre entrenador en roda de premsa el diumenge vam donar pena, i açò no es pot permetre ni consentir sense que hi haja conseqüències. Em van donar ganes de marxar-me de l´estadi al descans i tornar-me a casa, però els meus directius em van convèncer per fer el contrari atès que sóc el representant d’aquest club i he de donar exemple, però després d’uns dies absent la passada setmana per motius de treball, que vages a Elda i veges el que vam veure tots, no és de rebut”. Més que les estadístiques que indiquen que el Silla C.F. no ha guanyat fins ara cap partit ni ha marcat ni un gol en 6 jornades, Ricardo Peris es queda amb “les males sensacions que va transmetre l’equip que pense que ja van començar en la segona part contra l’Elche Ilicitano, res a veure amb els compromisos anteriors on no s’ha vençut però el Silla C.F. ens ha oferit coses positives”

 Em van donar ganes de marxar-me d´Elda al descans»

 Davant la pregunta “del milió” sobre la solució que pot existir per a revertir aquesta situació, Ricardo no dubta a l’hora de respondre que “és moment de demanar perdó a la nostra afició, fidel com a poques, als penyistes que ens estan respectant al màxim, i fonamentalment a eixos seguidors que ens acompanyen a la majoria dels camps que visitem i que em fan saber que estan decebuts, encara que han d’entendre que si hi ha un gran afectat en tot açò sóc jo, i per la nostra banda anem a prendre decisions després d’un temps prudencial que vagen en benefici del club perquè qui no crea en açò ni tinga ganes de millorar per a competir i sumar, que no restar al grup, està ja de sobres. Que no li càpia el dubte a ningú que fins que açò no se solucione no anem a parar de prendre decisions”. I és que, “tots els dies un s’equivoca, però en tots els àmbits de la meua vida aprenc de cadascun dels meus errors, i m’alegra que en el Silla C.F. en la jornada 6 hàgem aconseguit que existisca aquest grau de pressió com ara mateix al voltant de la institució perquè ens demostra, primer, que està més viva que mai socialment, entre tots hem fet créixer al Silla C.F. com mai abans haguérem imaginat, i segon, perquè entre els qui criden en la graderia des de la primera jornada de Lliga, encara que siguen minoria, contra l’únic entrenador que ha sigut capaç d’ascendir-nos a 3ª Divisió en 91 anys d’història i va dimitir després, no volent cobrar d´aquest club ni un cèntim més del treballat; veig amb satisfacció i esperança que el 30 de juny de 2019 de tots eixos seguidors eixirà una alternativa futbolística a l’actual Junta Directiva que finalitza mandat i a partir d’aquest moment podran posar en pràctica totes les seues idees i plantejaments on Ricardo ja estarà com a un soci més. És un dels mals de fer-se grans en el món del futbol en poc de temps: No acordar-se del passat ni d’on venim”, finalitza l´empresari siller

Qui no crea en açò ni tinga ganes de millorar per a competir i sumar, que no restar al grup, està ja de sobres»

 Ricardo Peris ha volgut aprofitar “per a valorar en la seua justa mesura el magnífic treball que vénen desenvolupant els professionals blanquets en l’Escola, que aquesta campanya torna a presentar unes xifres realment espectaculars; Pedro Amorim, Iñaki Navarro, els entrenadors i ajudants perquè en aquests moments tant el Futbol-8 com el F-11 siga un exemple de continuïtat i creixement més que positiu en tots aspectes amb el gran llegat que ens va deixar Manolo Castaño, fins a aquest estiu Director Esportiu del Futbol Base”