Noticias

Ultimas noticias

Espectacular!

SILLA C.F. 2-0 ONTINYENT C.F.

El segon classificat del G-VI de 3ª Divisió i un dels favorits a l’ascens va acabar sucumbint a l’energia positiva del Vicent Morera. Els gols de Carrascosa (51′) i Salom (91′) derrotaren l’oposició d’un Ontinyent C.F. que també va gaudir d’oportunitats al llarg de l’enfrontament, com un penal al minut 15, però un esplèndid Lucas, amb les seues intervencions, va impedir que els de Mullor primer s’avançaren en el marcador i després l’equilibraren. El Silla C.F. sofrí a base de treball en el camp i, per fi, davant d’un rival qualificat va vore porta marcant 2 ‘golazos’ amb un centre-xut de Pablo Carrascosa i una definició de qualitat d’Adrián Salom que provocaren una autèntica bogeria d’alegria en el Morera entre els més de 650 aficionats presents enmig d’un sensacional ambient de festa des d´abans que la pilota estigués en moviment. I és que la vesprada ja començava especial amb un tifo ‘molt blanquet’ i valencià’ dels penyistes del Front Albufera i ¡¡ Ale Blanquets !! i el mereixcut homenatge del club, fent partícips a les penyes, que rebé el campió paralímpic siller de Río’ 2016, en llançament de pes, Kim López.

El Silla C.F. s’ha retrobat amb la victòria 7 jornades després i lo més important… la seua gent, la nostra gent, el nostre poble seguix vivint un meravellós somni i ens demostra que està en un núvol del que no pensa baixar amb la fórmula que ens ha portat a l’èxit: CLUB + EQUIP + AFICIÓ

L’ equip blanquet formà amb Lucas; Javi Carrasco, Capsi, Marcos, Jordi Carrasco; Coke, Alberto (Dani Galán, 79′); Redondo, Carles (Salom, 81′), Verdú i Carrascosa (Yassine, 70′)

I el dimecres… A Castelló!