Noticias

Ultimas noticias

Grans dins i fora del camp

Després de ser notícia tant en el futbol valencià com en els mitjans de comunicació nacionals per la imatge d’esportivitat que van deixar a Torrent, el Prebenjamín “C” de Vicente Lucena i Vicen Mas va brillar en el dia d’ahir en la Copa Federació de la categoria de primer any que es va disputar com és habitual en les instal·lacions del C.D. El Planter. Inicialment es va celebrar la liguilla, en la qual aquesta vegada va predominar la tremenda igualtat entre els participants, fins al punt que únicament 4 equips van fer ple de victòries i amb una xicoteta singularitat, ja que en els casos del F.B.C.D. Catarroja “B” (0-2 i 2-1) i del Llevant U.E. “B” (3-1 i 6-0) va ser en grups formats per 3 equips. En canvi, tant C.F.B. Ciutat de València “A” (1-0, 2-0 i 3-0) com Silla C.F. “C” (3-0, 1-0 i 2-0) ho van aconseguir en grups de 4, aconseguint a més mantenir la porteria a zero per a demostrar el seu potencial que també va quedar palés en els quarts de final definitius. I és que, el Silla C.F. “C” va tornar a vèncer, golejant amb un inapel·lable 7-0 enfront del C.F. Cracks “C”, igual que també va fer el C.F. Fundació VCF “B” contra el Contaudit Almàssera C.F. “C” (7-0). Un altre que va guanyar amb un ampli marcador va ser l’esmentat Llevant U.E. “B” (5-1 davant del C.D. Salesianos Borriana “B”), amb els destacats prebenjamins sillers Pedro Muñoz i Carles Burguera en les seues files.

Els blanquets van acumular durant la jornada els millors registres. Carlos Argilés, Álvaro Huertas, Eidan Navarro, Adrián Romaguera, Daniel Sánchez, Josep Carbonell, Jaume Pont, Pablo Rubio i Jonathan Suárez van comptar amb el suport dels seus pares i familiars, que una vegada van acabar a Puçol van voler dedicar la seua sensacional classificació al club, lliurant-li el trofeu al President, Ricardo Peris, després de la finalització del partit de 3ª entre el Silla C.F. i el Muro C.F. El màxim mandatari siller felicità personalment als nostres alumnes i pares enmig de l´atractiu dels aficionats presents que es concentraren a les portes del Morera.

Aquesta campanya el F-8 del Silla C.F. ens està deixant moltes satisfaccions a la Copa Federació després dels èxits del Benjamí «A», Benjamí «B», Benjamí «C» i ara el Prebenjamí «C». Magnífic treball dels entrenadors-monitors, el Coordinador de Futbol-8 i el Director Esportiu de l’Escola.

SOBERBIS!