Noticias

Ultimas noticias

Homenatge a Jesús

Emotiu acte de reconeixement a Jesús Pérez Ibáñez ‘Jesús’, ex porter del Silla C.F., en la localitat de Jérica amb participació del club i la presència del filial blanquet 

Dia molt especial el que ha viscut a Jérica Jesús Pérez Ibáñez ‘Jesús’, porter del Silla C.F. a finals de la dècada dels 70 i principis dels 80, amb motiu de l’homenatge que li ha organitzat el club de la seua localitat, el Club Deportivo Jérica, i en el que ha participat el Silla C.F. amb part dels membres de la Junta Directiva, encapçalats pel President, Ricardo Peris, presents a la localitat del Palància. Després de la presentació oficial de tots els conjunts del C.D. Jérica s’ha disputat un amistós entre l’equip local, que enguany militarà a Primera Regional, i el Silla C.F. “B”. Els jugadors han eixit al camp amb els néts de Jesús, vestits per a l’ocasió amb els equipatges del C.D. Jérica i del Silla C.F.; mentre que els màxims mandataris de les 2 Entitats li han fet entrega d’una placa conmemorativa d’aquest acte. A més, Ricardo Peris li ha donat una samarreta de porter del Silla C.F. amb el número 1 a l’esquena i el seu nom: Jesús, enmig de forts aplaudiments dels espectadors congregats al Municipal ‘Randurias’ de Jérica. Molts vincles afectius uneixen a Jesús Pérez amb el C.D. Jérica, on s’ha criat, creixcut, jugat i ara mateix entrena a peu de camp als porters, i, per supost, també amb el Silla C.F. des de la seua arribada a la nostra població per motius laborals. A Silla defensà l’escut de 1927, formà una família i ara són els seus néts els que aprenen i donen patades al baló sobre la gespa del Morera.

El partit ha finalitzat amb victòria del filial dirigit per Iñaki Navarro pel marcador d’1-2 (gols de Cheti i Rafa Jareño) i minuts de bon treball i futbol, però el gran protagonista de la jornada ha estat Jesús Pérez Ibáñez.

Des del Silla C.F. volem agrair al C.D. Jérica les seues atencions cap a l’expedició blanqueta, i desitjar-los el millor per a la nova temporada.

FELICITATS, JESÚS!