Noticias

Ultimas noticias

¡Ja tenim els primers fitxatges!

Carles i Adrián Salom, del play-off al Silla C.F. 

Una vegada renovat l’entrenador, Edu Revert, i la columna vertebral de l’equip, artífex de l’ascens, el Silla Club de Futbol, i treballant sense descans des de la consecució de l’ascens per al dur projecte de Tercera Divisió està en disposició d’anunciar públicament els dos primers fitxatges per al nou curs. Aquestes incorporacions ocupen la demarcació d’extrems i procedixen dels rivals al que s’ha hagut d’enfrontar el Silla C.F. en la passada promoció sent, sens dubte, protagonistes molt positius en els seus equips al llarg de la temporada 2015/16:

Adrián Salom Martínez “Adrián Salom” (28-10-94) ve del C.F. U.E. Tavernes de la Valldigna, on va recalar la campanya passada procedent del C.P. Villarrobledo del grup XVIII de Tercera, debutant en aquest conjunt com amateur. La seua etapa de formació va transcórrer a les Escoles del C.F. U.E. Tavernes de la Valldigna, València C.F., EMFU L’Alcúdia i Llevant U.E.

Carlos Siscar Bergillo “Carles” (26-11-93) va formar part en la temporada recentment conclosa del C.D. Utiel després d’una breu estada en el Recambios Colón C.D. Paterna C.F., Torrent C.F., C.F. Chiva o U.D. Aldaia C.F. han gaudit d’aquest jugador que va acabar com a juvenil en el C.F. Torre Levante.

Tant Adrián Salom com Carles complixen la condició de sub´23, obligatòria a la Tercera División, junt a Quique Capsi i Marcos Blázquez.