Noticias

Ultimas noticias

Més líders!

AT. C. ALBALAT DE LA RIBERA 0-4 SILLA C.F. “B”

Si el divendres passat el filial blanquet va recuperar el liderat després de la resolució del Comitè de Competició donant-li per guanyat el partit que no es va poder jugar contra el Sueca United Football Club (0️-3️), aquesta jornada el conjunt que dirigeix Iñaki Navarro s’han afermat en la primera posició de la taula del G-8 de Segona Regional després d’imposar-se amb claredat a domicili a l´Athletic Club Albalat de la Ribera i empatar el C.F. Cullera, segon classificat, a Beniparrell (0-0️), per la qual cosa en aquests moments el Silla C.F. “B” avantatja en 5 punts als de la Ribera Baixa. El suspens en l´encontre disputat sobre la deficient superfície del Pepe Puchades d’Albalat de la Ribera va durar el temps que va tardar el filial a marcar el 0-️1. És a dir, exactament 39 minuts. En ixe instant Iván García veia porta, per fi! després d’un carrusel d’oportunitats malmeses anteriorment pels futbolistes del Silla B, que ja començaven a caure una miqueta en la desesperació en veure’s infinitament superiors al seu feble rival però que no aconseguien materialitzar aquest domini en el marcador. Abans del descans, novament Iván García aconseguia el 0️-2 (43´) que liquidava el compromís. Zúnica (47´) i Santi (82´) van ser els autors del 0-3️ i 0️-4️, respectivament, en una segona part que durant moltes fases va semblar convertir-se en un suplici per a un Athletic Club Albalat de la Ribera situat en el penúltim lloc amb només 2 punts sumats.

El Silla C.F. “B” arredoneix un 8 de ️️8 brillant amb 24 punts obtinguts en les 8 jornades celebrades: ple! I el més cridaner de tot… ️30 gols a favor per 0 en contra!

Iñaki Navarro va presentar el següent equip: Deco; Edgar, Zúnica, Álex del Rey, Iván Martí; Adrián Sánchez (Abel, 60´), Marc López; Mario (Rafa Jareño, 63´), Cheti (José Martínez, 72´), Kike i Iván García (Santi, 68´)