Noticias

Ultimas noticias

Pas en fals

C.D. BUÑOL 3-1 SILLA C.F. 

Un Silla C.F. desconegut respecte al del passat diumenge davant el Castelló va perdre amb justícia en el complicat camp del C.D. Buñol. L’ enfrontament va seguir el guió esperat i l’únic conjunt que no va saber adaptar-se a les circumstàncies en cap moment, guanyant-li la partida sempre el rival, no va ser altre, per desgràcia, que el Silla C.F. Terreny menut; baló parat, molt de contacte i màxima concentració en les segones jugades, a banda de la intensitat que es deu tindre, i els blanquets no van respondre en la nit bunyolera únicament animada pels esplèndids seguidors sillers que es desplaçaren i es deixaren la veu donant suport incondicional als homens de Ximo Enguix. El gol de cap de Godo al quart d’hora, completament sol en el segon pal lliure de marca, no era el primer avís local en el partit ni el darrer desajust defensiu que patiria el Silla, facilitant la tasca als de Carlos Díaz. Ofensivament els nostres no connectaven, la mitja estava descontrolada i la línia de darrere errava propiciant oportunitats de perill en l’àrea d´un insegur Lucas. A la represa, Rulo seria l’autèntic protagonista del Buñol en establir del 47′ al 57′ un definitiu 3-0 en dos ‘regals’ de la saga defensiva del Silla C.F. que van tirar per terra qualsevol opció de puntuar. Però era un problema en bloc, de tot l’equip perquè el Silla no funcionava i el C.D. Buñol es trobava còmode utilitzant les seues armes, més que conegudes. La diana en pròpia porta de Chuso: 3-1 (65′) alimentà un tant les esperances silleres d’anar a per l’empat, en canvi, en aquesta ocasió, el duel es transformà en un voler i no poder dels futbolistes blanquets.

Important triomf per al C.D. Buñol que li permet continuar fora del descens, ja que el C.D. Torrevieja ha vençut aquest dimecres a La Llometa de Muro (0-1) i precisament el Silla C.F. -ara mateix a 8 punts de la zona que conduix a Preferent- disputarà alguna cosa més que un encontre front el Muro C.F. si desitja mantindre distàncies prudencials respecte als llocs de baix i no complicar-se l’existència. Afortunadament per als nostres, les jornades intersetmanals ja s’han esgotat en el calendari del G-VI de 3ª Divisió i és que el balanç lliguer no ha estat més negatiu; 5 derrotes en les 5 celebrades, d’elles un total de 4 a domicili i per aquest ordre: C.D. Olímpic (casa), C.D. Castellón SAD (fora), C.F. Recambios Colón València (fora), C.F. Borriol (fora) i aquesta última contra el C.D. Buñol (fora).

Enguix alineà front el C.D. Buñol a Lucas; Javi Carrasco (Carles, 56′), Capsi, Onrubia, Jordi Carrasco; Coke (Salom, 78′), Juanito, Alberto (Antillaque, 56′); Yassine, Verdú i Carrascosa