Noticias

Ultimas noticias

‘Pese a todo…’ A 8!

SILLA C.F. 2-2 AT. LEVANTE U.D.

Està vist que els duels d’aquesta temporada entre blanquets i granotes tenen que vindre condicionats per les actuacions arbitrals amb decisions polèmiques que tant a Bunyol com hui, en el minut 93 del partit disputat en el Morera, han perjudicat sempre al mateix conjunt; el Silla C.F. El col.legiat castellonenc Alvaro Rallo Estévez i els seus assistents han agafat en el temps de descompte el testimoni de l’alacantí Cristian Campo Hernández, el trist protagonista de la Ciutat Esportiva del Levante U.D. SAD. Era el 93’ quan el defensa central llevantinista, incorporat a l’atac, Mongil agredia a Coke, deixant sorprenentment seguir l’acció Rallo Estévez, i segons després xiulava penal de Capsi sobre el propi Mongil a instàncies de l’auxiliar de tribuna, Héctor Ferrer Remolar. Indignació justificada entre els futbolistes, la banqueta i l’afició sillera que ha finalitzat amb l’expulsió de Capsi per roja directa i l’execució de la pena màxima d’Alex Cortell: 2-2. Colofó inmereixcut per a un enfrontament perfectament plantejat pels nostres que, per moments, han provocat una enorme impotència entre els rivals. L’acomiadament que li ha dedicat el Vicent Morera en peu al Silla C.F. amb una perllongada ovació i nombrosos crits d’orgull per l’esforç realitzat davant el millor visitant fins ara, ho resumeix a la perfecció!

El fort vent que ha bufat sobretot a la primera meitat no ha sigut un obstacle perquè el Silla C.F. i l’At. Levante oferiren un bonic espectacle. Un meravellós Mauro Melo al llarg de tota la vesprada avançà als blanquets en el marcador, en el 8’, en batre a Olmedo després d’una contra conduïda per Ubach i Oscar Moreno. Amb l’aire a favor, el filial que dirigeix Javier Olaizola dominà l’esfèric malgrat patir darrere amb les incorporacions de Carles i Oscar a les bandes, i Mauro i Ubach pel centre, a més d’una destacada participació en el joc d’Abel, un partit més. Joel, el capdavanter de l’At. Levante, avisà de les seues intencions abans d’igualar el compromís: 1-1 (39’) Poalada d’aigua freda per al desgast efectuat pels de René Martínez sobre la gespa. A la represa, els granotes han hagut de sentenciar en gaudir d’ocasions clares i suficients. Joel, per 2 vegades i una d’elles enviant el baló al pal, i Manu Viana han fregat la possibilitat de l’1-2. En canvi, qui sí que ha celebrat el gol ha estat el local David Verdú. Als 30 segons d’entrar en el camp, en substitució d’Oscar, ‘Màgic’ Verdú ha anotat el 2-1 (60’) gràcies a un passe de la mort de Mauro. La ‘Marea’ esclatava d’alegria i l’At. Levante s’ofegava amb la magnífica pressió ‘made in René’ d’un Silla C.F. que va aconseguir anul.lar les opcions ofensives dels deixebles d’Olaizola fins la desafortunada jugada del 2-2 que ja s’ha comentat. Després dels resultats de la Jornada 36 el Silla C.F. amplia l’avantatge respecte a la zona del descens a 8 punts ?

? Lucas; Capsi, Onrubia, Camarasa, Abel; Coke, Pantoja; Carles, Oscar (Verdú, 59’), Ubach (Nacho, 66’) i Mauro (Raúl, 80’)