Noticias

Ultimas noticias

Repetició de la jugada

C.F. LEVANTE-ALFAFAR 1-0 SILLA C.F. “B”

En els últims temps, els duels de Lliga entre el C.F. Levante-Alfafar i el Silla C.F. “B” porten camí de convertir-se un clàssic, abans en Segona Regional i, després de l’ascens siller, ara en Primera. I aquests enfrontaments sembla que tampoc ens aporten res nou en el transcurs de les temporades, atès que el guió sempre és el mateix. Un Silla C.F. “B” amb la clara vocació de desenvolupar futbol sobre la gespa no va trobar el mereixcut premi del gol i de la victòria enfront d’un C.F. Levante-Alfafar més físic i, sobretot, pràctic en el tracte de la pilota. I com és habitual, en la tònica d’aquests xocs entre blaugranes i blanquets, un detall va acabar decantant la balança del costat del conjunt d’Alfafar. El pal d’Iván García res més donar inici l´encontre i les ocasions del propi ‘7’ del Silla B i de Salva López es van quedar en aigua amb el gol de ‘xilena’ del local Luis als 61 minuts. Tan bell com a increïble.

L’1-0 no va afectar la voluntat del filial de generar perill en àrea contrària, però va patir de falta de rematada a dalt, fet que està convertint-se en una constant jornada darrere de jornada per a desesperació sillera. Capítol a banda, i per desgràcia també s’està convertint en un hàbit, el pèssim comportament d’alguns integrants i part del públic perfectament identificats del club del C.F. Levante-Alfafar, per ser reincidents en les seues actituds poc edificants cap als rivals en les diferents categories del nostre futbol.

El Silla C.F. «B» va caure derrotat amb l’alineació següent: Deco; Morera, Fran Marzal (Forlafu, 80´), Ruper, Álex del Rey; Adrián Sánchez, Joshua; Cheti (José Martínez, 69´), José Rodríguez, Salva López (Marc López, 74´) i Iván García (Mario, 82´)