Noticias

Ultimas noticias

Res és impossible

Després d’aconseguir 2 victòries consecutives, l’última de l’any 2017 enfront del C.F. Borriol i la primera de 2018 contra el C.F. Recambios Colón Catarroja, el Silla C.F. s’ha instal·lat en una còmoda posició en la classificació adquirint un ‘matalàs’ de 8 punts respecte a la zona de descens abans de visitar les magnífiques instal·lacions de la Ciutat Esportiva ‘Camilo Cano’ de La Nucia. La “Millor Vila Europea de l’Esport de Tots els Temps”, guardonada d’aquesta manera el passat mes de desembre, acull un duel complicat per als sillers si tenim en compte l’entitat de la plantilla del C.F. La Nucia lluint actualment un dels pressupostos més importants del G-VI de 3ª Divisió, amb l’aposta, en tots els sentits i no eximeix també de polèmica política, del govern del municipi de la Marina Baixa pel club de futbol local i l’esport d’alt rendiment, en general, i, bona prova d’açò, és que aquesta mateixa setmana els roig-i-negres han tancat fins a 3 fitxatges que se sumen al seu ja contrastat planter: el porter Mario Ramírez i el lateral esquerre Jero Herrera, tots dos procedents del Lynx F.C. de Gibraltar; i el davanter encara en edat juvenil Callum del veí C.D. Polop. A més de la confirmació de l’inici de la construcció d’un nou estadi de gespa natural i dimensions FIFA capaç d’albergar compromisos internacionals i una pista d’atletisme, tot açò sobre una parcel·la de 34.310 metres quadrats que ampliarà la Ciutat Esportiva ‘Camilo Cano’, que ocupa hui en dia 250.000 m2, i baix un pressupost d’1.185.827,45 €. L’hotel residència per als esportistes que acudisquen a La Nucia és l’altre repte personal en marxa de Bernabé Cano, l´Alcalde de la marca #LaNuciaCiutatDelEsport i d’un poble situat a l’interior de Benidorm i pròxim a Altea que en 1981 tenia menys de 3.500 habitants i en 2017 igualava els aproximadament 18.500 de Silla.

El tècnic, Alejandro Esteve, sap que aquesta temporada a La Nucia no val altre objectiu que no siga jugar el play-off i intentar ascendir a Segona Divisió B, malgrat haver pujat fa mig any a 3ª, per aquest motiu la pressió ja es nota en el Camilo Cano amb el conjunt nucier situat en la quarta plaça amb sol 1 punt més que el C.D. Eldense i a 9 del líder, l´At. Levante U.D. SAD. No obstant açò, l’equip blanquet no es dóna per vençut, ja que en el partit de la primera volta, en la Jornada 2 de la Lliga, ja va ser capaç d’empatar-li (0-0) en el Vicent Morera, a un rival que va presentar l’alineació següent: Marcano, Gomis, Hermosa, Fran Giménez, Gabri, J. Sánchez (Chato, 47′), Maiki (Lloret, 57′), San Julián, Morgado (Beibel, 84′), Jandro i Piquero. No és necessari destacar a homes tan coneguts pels grans amants del futbol com el meta Marcano; Fran Giménez, qui serà baixa per sanció davant el Silla; San Julián, Jandro, Morgado, Juanma Ortiz o Piquero, aquest últim el màxim artiller de tota la 3ª valenciana amb un total de 15 gols en 22 jornades.

L´encontre donarà començament el diumenge, a partir de les 18:00 hores després d’un canvi a última hora sol·licitat pel C.F. La Nucia, i l’entrenador del Silla C.F., Ximo Enguix, recupera per a aquesta cita a Jordi Carrasco i Pantoja, una vegada complits els seus partits de suspensió, mentre que, per contra, perd a Civera, per acumulació d’amonestacions. Juanito seguirà absent per lesió una setmana més.