Noticias

Ultimas noticias

Silla no es rendirà

SILLA C.F. 0-1 U.D. ALZIRA

Hui a Silla no es parla d´altra cosa. Si diem Yeray Fermosell Pérez probablement pocs són els qui reaccionen, però si després diem que és el nom de l’àrbitre de la Delegació de València que va xiular el Silla C.F.-U.D. Alzira, almenys 900 aficionats blanquets mostraran la mateixa indignació que ja van exterioritzar en el Vicent Morera. Els membres del nostre club i el vestidor amb l´equip al capdavant finalitzaren molt ‘fotuts’ com a conseqüència de 2 decissions clau en el desenllaç d’un enfrontament disputat de poder a poder, de principi a fi, i amb oportunitats de gol en ambdues àrees, tenint els porters diverses intervencions de mèrit impedint variacions en el marcador fins el fatídic minut 76. En eixe instant, el col.legiat castigà com a penal una simple lluita pel baló entre Tendillo i Javi Carrasco que ficats a voler assenyalar algo perfectament podria haver-se resolt amb un lliure indirecte per ‘joc perillós’ (i dubtós). Fermosell Pérez decretà una més que polèmica pena màxima que s´encarregà de transformar Mauro en el 0-1, enganyant en el llançament a Lucas. El Silla ja ha vist com li ‘carreguen’ 9 penals en contra en 12 encontres de Lliga: una solemne barbaritat! Però l’acció que va encendre el Morera encara estava per arribar. En el 85′ Yassine era derribat clarament per un defensa blaugrana, amb la posició guanyada i dispost a rematar, i l’àrbitre, per a incredulitat de propis i extranys, en lloc d´assenyalar el penal, que inclús ja celebrava l’afició, ja que no admetia discussió, li treia al marroquí la targeta groga per suposadament; tirar-se! Veure per a creure. La graderia esbroncava, es cabrejava, en resum explotava cansada dels arbitratges que estan suportant els seus. Enmig d’aquest despropòsit arbitral que perjudicava tant al Silla, l’Alzira eixia al contraatac buscant la sentència del duel i el conjunt de Revert s’aferrava a última hora al miracle en un tir de falta de David Verdú que es va marxar fora i patia en les seues pròpies carns la diferent i descarada vara de mesurar de Yeray Fermosell Pérez que, a l´hora de la veritat, li va conduir a perdre l´encontre.

En el Silla C.F. som conscients que enguany estem per primera vegada en la nostra història en 3ª Divisió i el respecte de l’estament arbitral ja tenim comprovat que no és ‘flor d’un dia’ ni igual per a tots els equips del G-VI; el Silla no vol que li donen res, però tampoc que li lleven d´aquesta manera i el Morera ja ha estat testimoni directe d’un criteri parcial en la resolució final d’un partit de futbol i, damunt, del bo. El somni blanquet continua i res ni ningú ens ho va a llevar. La meravellosa afició sillera i el poble de Silla en general poden estar absolutament tranquils, açò ja no té fre. Com reflecteix la pancarta de les penyes: ‘NO DEIXEM DE CREURE’ i nosaltres per vosaltres, tot!

Edu Revert, entrenador del Silla, confeccionà la següent alineación per a rebre a l´U.D. Alzira: Lucas; Javi Carrasco, Capsi, Joan, Jordi Carrasco (Victoria, 87′); Alberto, Redondo; Carles, Carrascosa, Dani Galán (Yassine, 77′) i Verdú

HUI I ARA MÉS QUE MAI: ALE BLANQUETS!

inici