Noticias

Ultimas noticias

Som invictes!

PICASSENT C.F. “B” 1-3 SILLA C.F. “B”

1️⃣2️⃣ jornades han hagut de passar perquè el filial blanquet encaixe el primer gol de la temporada 2017/18. Un rècord d’imbatibilitat a l’abast de pocs… en concret, solament el Silla C.F. “B” ha estat capaç de mantindre’s tant de temps amb la porteria a zero i ixe rècord ja no l’hi ho llevarà ningú. I el més important de tot: l’equip d’Iñaki Navarro ha sumat l’1️⃣1️⃣ victòria en 1️⃣2️⃣ encontres que permet que els blanquets segueixen al més alt de la taula classificatòria després de superar a un ‘extra’ motivat rival. L’eixida al camp del davanter Iván García resultà definitiva per a resoldre un duel que s’havia complicat amb l’1️⃣-1️⃣. En la primera meitat el domini dels visitants, malgrat el fort vent ? gelat que bufava, ha obligat al Picassent C.F. “B” a centrar tots els seus esforços en defensa, però el Silla B tampoc ha aprofitat la possessió de l’esfèric per a generar oportunitats clares en l’àrea local. A la segona part, aquesta tendència en el partit ha canviat, ja que el Silla B ha començat a posar la por en el cos dels picassentins. Santi no ha perdonat creuant el baló davant del porter i el 0️⃣-1️⃣ (60’) ha provocat la reacció d’un Picassent B més valent i intens en atac. L’empat de Rubén (68’) ha portat la bogeria als futbolistes dirigits per Cristian Simó, no cal dir el motiu… és evident, no obstant això, el filial blanquet no havia dit la seua última paraula i el líder del G-8 de Segona Regional va exercir com a tal en el Poliesportiu Municipal de Picassent. Iván García va apareixer en el moment oportú de l’enfrontament per aconseguir l’1️⃣-2️⃣ (86’) i ja l’1️⃣-3️⃣ (94’) en la darrera jugada del compromís. El Picassent C.F. “B” s’esfonsà físicament en el tram decisiu d’un partit intens i disputat i era lògic donat que sols tenia una convocatòria de 1️⃣2️⃣ efectius, aquesta circumstància es va notar en les cames dels jugadors locals.

Les estadístiques del Silla B són impressionants amb 1️⃣1️⃣ triomfs, 1️⃣ igualada, cap derrota; 3️⃣6️⃣ gols a favor i 1️⃣ en contra ??

➡️ César; Morera (Edgar, 46’), Iván Martí, Alex del Rey, Alin; Adrián Sánchez, Palau; Marc López (Cheti, 46’), Abel, Kike (Iván García, 77’) i Santi (Rafa Jareño, 76’)