Noticias

Ultimas noticias

«Units aconseguirem els objectius»

El President, Ricardo Peris, agraïx al sopar de Nadal la feina que està fent-se al Silla C.F. i ensalça «el futur esportiu i social tan prometedor i positiu que tenim per davant com a club» 

La nit del dissabte el Silla C.F. va cel.lebrar el tradicional sopar de Nadal on quedà demostrat, un any més, el creixement que ve experimentant el club i el gran futur que té per davant si es segueix treballant de la mateixa manera. Tots els estaments que composen el Silla C.F. van estar representats al magnífic restaurant «Puerta de Hierro» de Beniparrell, establiment col.laborador des de fa 9 anys de la Direcció de la nostra Entitat.

El President, Ricardo Peris, es va dirigir als presents amb un discurs d,agraïment per la tasca desenvolupada, optimista i d,un futur prometedor, en el que apelà a continuar amb l,unió que existeix per fer del Silla C.F. «un bloc com a club per aconseguir els objectius desitjats i sense dubte si s,aprofita la inèrcia positiva que tenim i la llavor que estem recollint, tot serà més fàcil». El màxim mandatari siller es congratulà de la feina que està realitzant-se a l,Escola més nombrosa de la història de la institució blanqueta (320 alumnes) i la resposta social existent, a banda dels resultats esportius amb el Juvenil «A» i el Cadet «A» competint al F-11 pel màxim aquesta temporada. Tant els entrenadors/monitors, jugadors, jugadores etc… ens oferiren una sensacional il.lusió i bon rotllo al llarg de la nit, no oblidant el fantàstic lideratge del Silla C.F. «B» i les opcions d,ascens a Primera Regional, la presència de les integrants del Femení, i la segona plaça del Silla C.F., ara mateix en lloc de promoció a Tercera Divisió.