Contacte

Oficina Club: Poliesportiu Municipal de Silla – Vicent Morera. Avgda. Gandia, s/n.

🎙ENTREVISTA |

Jaime Martínez, segon entrenador del Silla C.F., relata en Golsmedia.com com s’afronta i està vivint-se a l’equip blanquet una situació tan difícil com aquesta ⬇️

🗣💥 “Estem convençuts que les 10 jornades que queden són idònies per a recollir els fruits de tot el compromís i esforç dels jugadors»

🗣💥 “De la condició física s’ha encarregat des del primer moment el preparador físic, Ignacio Martín. Donades les circumstàncies que ens obliguen a estar a les nostres cases, se’ls ha indicat un pla de treball general amb aspectes específics del futbol quant a la condició física de cada jugador. L’alimentació i la hidratació és una cosa fonamental també per a aquest període indeterminat»

🗣💥 «Tot el cos tècnic estem molt agraïts a l’enorme suport que rebem per part dels aficionats tant en el Vicent Morera com en els partits fora de casa, que, en moltes ocasions, ens fan sentir com a casa. Considerem a l’afició un factor importantíssim en cada partit i no tenim cap mena de dubte que estaran al nostre costat fins a l’última jornada»

En aquest enllaç podeu llegir tota l’entrevista ➡️ https://golsmedia.com/entrevista-jaime-martinez-el-trabajo-por-parte-de-los-jugadores-es-inmejorable/

#YoMeQuedoEnCasa


administrator